Librăria Creștin-Ortodoxă LOGOS Arad

Categorii

Măriţi imaginea

Indrumar crestin pentru vremurile de azi. Convorbiri cu Parintele Ambrozie. vol. 2

Nou

20,00 RON

Add to wishlist

Tabel date

Format 13 x 20 cm
Nr. pagini 400

Prezentare

   Parintele Ambrozie Iurasov, cunoscut inca de pe vremea comunistilor ca un duhovnic cu cercare, a infiintat in anii ‘90 la Ivanovo, pe långa Catedrala „Intrarii Maicii Domnului in Biserica”, o obste de maici. Ca duhovnic, pune un accent deosebit pe spovedanie, pe legatura sincera si strånsa cu fiii duhovnicesti, pe indeplinirea poruncilor evanghelice, neacceptånd atitudinea „calduta” fata de måntuire a crestinilor de azi. Predicator talentat, este invitat in cadrul multor emisiuni crestine radiofonice si televizate; se remarca printr-o bogata activitate publicistica pe teme apologetice, catehetice si omiletice. Este bine cunoscut in mediul bisericesc rus, putånd fi numit un „Parinte Cleopa” al Rusiei de astazi. 
   Lucrarea de fata selecteaza o serie de raspunsuri oferite de parintele Ambrozie in cadrul unor convorbiri catehetice din biserica sa si ascultatorilor postului ortodox de radio „Radonej”. 
   Nadajduim ca raspunsurile publicate în aceasta carte îi vor ajuta pe multi sa înteleaga deloc usoarele probleme legate de facerea lumii, mântuire si relatiile cu cei apropiati. 

Path: > > Indrumar crestin pentru vremurile de azi. Convorbiri cu Parintele Ambrozie. vol. 2