Librăria Creștin-Ortodoxă LOGOS Arad

Categorii

Impreuna dumiriri pe Cale - Vol. V

Nou

10,00 RON

Add to wishlist

Tabel date

Format 13 x 20 cm
Nr. pagini 236

Prezentare

   Cautari duhovnicesti / Razboiri duhovnicesti / Alte framantari / Nedumeriri si cautari / Inaltari si poticniri pe calea credintei / Suferinte, necazuri, intristari, incercari / Despre copii, parinti si durerile lor / Sexualitate, castitate, pacate 

   "Bună ziua! 
Sunt elevă în clasa a noua, şi aş vrea să vă spun ceva care sunt sigură că nu e bine: în situaţii de criză m-am gândit să mă omor. M-am gândit doar. Partea proastă e că atunci când mi se întâmplă ceva rău îmi revine acest gând. Ce să fac?

   Corina Andreea 

   Draga mea fetiţă Corina, 
Mulţumesc pentru mesajul tău, pentru încrederea ta, şi mai ales pentru înţelepciunea de care dai dovadă. Numesc înţelepciune puterea minţii tale de a sesiza că nu e bun gândul sinuciderii, că e un gând care apare în situaţii de criză şi că ameninţă să fie un fel de a te purta la vreme de necaz. Înţelepciune este de asemenea şi faptul că întrebi, cauţi sfat, atunci când nu ştii ce să faci. Răspunsul meu va porni de la ceea ce ştii deja să faci, şi anume să discerni între bine şi rău şi să înveţi ceea ce încă nu ştii despre bine şi rău..."

Path: > > Impreuna dumiriri pe Cale - Vol. V