Librăria Creștin-Ortodoxă LOGOS Arad

Categorii

PR BISERICII DESPRE MAICA DOMNULUI Măriţi imaginea

Parintii Bisericii despre Maica Domnului

Nou

10,00 RON

Add to wishlist

Tabel date

Format 13 x 20 cm
Nr. pagini 128

Prezentare

   Nu as vrea sa fiu înger ca sa vorbesc despre Maica Domnului. Vreau sa vorbesc ca om slab, sa pot simti adevarat dragostea si mila Maicii Domnului. Maica Domnului se simte, cred, mai bine printre oameni necajiti, slabi si prigoniti în orice fel, decât s‑ar simti înconjurata de îngeri. Maica Domnului jertfeste mereu, sufera mereu si cred ca se lupta chiar si cu dreptatea divina aparând pe neputinciosii care o cer în ajutor. Iubeste peste închipuire de mult si fara de alegere si pe cei ce sunt rai si chiar si pe cei nepasatori. 
   Nici un pacatos, oricât de mare ar fi, sa nu se piarda, daca Maica Domnului îl apara. Ea se arata cu inima larga chiar si fata de aceia care, fie din nepasare sau din nerecunostinta, alearga rar la dânsa. Dar cu cât mai generoasa nu va fi ea cu aceia care neîncetat îi cersesc ajutorul? Acestia nu numai ca sunt iubiti mult, dar chiar sunt slujiti de dânsa. 
   Maica Domnului ne rapeste inimile. As vrea sa am toate inimile sfintilor si ale îngerilor pentru a iubi pe Maica Domnului. {i oricât ar iubi‑o cu toata puterea lor îngerii cerului si pamântului, cu toata sfintenia lor, nu vor ajunge sa o iubeasca cât îi iubeste ea. (Pr. Arsenie Papacioc)

Path: > > Parintii Bisericii despre Maica Domnului