Librăria Creștin-Ortodoxă LOGOS Arad

Categorii

FOCUL DIN CER SI ALTE POVESTIRI Măriţi imaginea

Focul din cer și alte povestiri

Nou

18,00 RON

Add to wishlist

Tabel date

Format 13 x 20 cm
Nr. pagini 408
Anul aparitiei 2013

Prezentare

Popularitatea cartii "Nesfintii sfinti si alte povestiri" scrisa de arhimandritul Tihon (Sevkunov) a demonstrat interesul cititorilor pentru cartile cu continut duhovnicesc, caci societatea are nevoie de o literatura buna si luminoasa, care sa-i sprijine pe oameni in nazuintele si sperantele lor. 
Cartea Focul din cer si alte povestiri scrisa de Olesea Nicolaeva continua tema principala despre Pronia divina in viata omului inceputa de cartea Nesfintii sfinti si alte povestiri, care in anul 2012 a devenit un reper in literatura rusa si un best-seller in domeniul literaturii de fictiune. 
Iata ce spune despre cartea Olesei Nicolaeva arhimandritul Tihon, autorul cartii Nesfintii sfinti si alte povestiri: „Olesea Nicolaeva a reusit ca nimeni altcineva, cu inima deschisa, intr-un mod intens, autentic, interesant si verosimil, sa inceapa povestea oamenilor ortodocsi contemporani, in viata carora intervine Pronia divina prin intamplari deosebite si ne-a invatat sa ii admiram pe minunatii nostri frati si surori. Pentru asta ii multumim mult Olesei!” 
Autoarea cartii descrie sensul povestirilor ei astfel: „Toate istorisirile, care marturisesc despre actiunea Proniei divine in lume si in sufletul omului, despre bunatatea Mantuitorului nostru Iisus Hristos, despre ceea ce «face Dumnezeu cand voieste» si astfel «se biruieste randuiala firii», aduc mangaiere, bucurie si nadejde”. 
Cartea Olesei Nicolaeva "Focul din cer si alte povestiri" este ca un „elixir” literar si duhovnicesc mult asteptat de cititori. 

Path: > Focul din cer și alte povestiri