Librăria Creștin-Ortodoxă LOGOS Arad

Categorii

Lecţiile tatălui meu. Viaţa şi pătimirile noului mucenic protoiereul Pavel Ansimov Măriţi imaginea

Lecţiile tatălui meu. Viaţa şi pătimirile noului mucenic protoiereul Pavel Ansimov

Nou

16,00 RON

Add to wishlist

Tabel date

Format 13 x 20 cm
Nr. pagini 320
Anul aparitiei 2014

Prezentare

Cartea Lectiile tatalui meu este o relatare documentara scrisa sub forma povestirilor reale care nu contin numai tragism,dar si amintiri placute din copilarie,aspecte ale vietii linistite de familie,si chiar umor. Aceasta carte poate fi o buna lectura de familie si poate prezenta interes atat pentru cititorii tineri,cat si pentru cei mai in varsta. 

Cartea este deosebita,fiindca relateaza tragedia familiei preotului martirizat Pavel Ansimov,canonizat in anul 2005 ca nou mucenic al Rusiei. Persecutiile,privatiunile,arestarile tatalui au pus o amprenta trista asupra vietii copiilor acestui preot. Dar,cu toate acestea,povestirile despre viata lor sunt relatate cu un optimism crestin. Ele contin note de bucurie ale copilariei,incalzite de dragostea parinteasca si credinta ortodoxa. Si cel mai important - amintirile despre tatal sau,care intrucatva ridica valul timpului si raspunde la intrebarea:cine este acest mucenic si ce a determinat hotararea lui de a merge la suferinta pentru Hristos,ce calitati sufletesti trebuie sa existe in omul,care alege constient drumul crucii? 

Cartea abunda cu amanunte clare despre viata moscovita a anilor ΄30,modul de viata al familiei preotului Pavel Ansimov si este folositoare datorita continutului ei moral-spiritual. Amintirile autorului,un om talentat si curajos care,cu recunostinta,inca isi insuseste lectiile tatalui sau,lectii despre vrednicie,smerenie,curaj,pastrarea credintei ortodoxe,vor fi un exemplu bun pentru cititor. 

Path: > > Lecţiile tatălui meu. Viaţa şi pătimirile noului mucenic protoiereul Pavel Ansimov

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: