Librăria Creștin-Ortodoxă LOGOS Arad

Categorii

Leacuri & reţete mănăstireşti Măriţi imaginea

Leacuri & reţete mănăstireşti

Nou

9,00 RON

Add to wishlist

Tabel date

Format 14,5 x 21 cm
Nr. pagini 96
Anul aparitiei 2014

Prezentare

   Care dintre noi nu a avut nevoie, într-un moment al vieţii lui, de un sfat bun? De un sfat serios, cinstit, care să-ţi limpezească îndoielile, să-ţi spulbere angoasele, să te scoată la liman... Ei bine, cred că sfătuitorii sinceri şi competenţi sunt foarte puţini. La fel ca şi făcătorii de pace, pe care Hristos îi numeşte cu gingăşie, "fiii lui Dumnezeu". 
   Revista pe care o aveţi în faţă asta vrea să fie: un sfătuitor sincer şi avizat, care să răspundă doar la întrebările la care ştie răspunsul. Spunem asta deoarece în ultimul timp parcă s-a înmulţit numărul celor care, chipurile, îţi sar în ajutor cu sfatul şi, de fapt, constaţi că totul e "apă de poaie", fără prea mare legătură cu realitatea. De aceea ne-am străduit să selectăm acele leacuri despre care am înţeles că au efect benefic asupra sănătăţii (desigur, nimeni şi nimic din ceea ce este oemnesc nu este infailibil, fără greş sau fără cusur) şi că sunt verificate cu trecerea timpului. Atenţie, însă: excesele sau credinţa că ne putem trata singuri (fără sfatul avizat al unui specialist) pot crea şi prejudicii, sau efecte adverse. Totul trebuie făcut cu măsură şi cu confirmarea unui doctor! 
   În rest, revista este o mare bogăţie. Leacuri şi remedii demult uitate sau neştiute de marele public (culese de Maria Borloveanu), nenumărate soluţii de însănătoşire - dar parcă mai multe în zona de prevenţie/întreţinere, multe feluri de mâncare care împletesc rugăciunea cu cele mai gustoase şi simple compoziţii culinare, interviuri de folos pentru sănătatea noastră sufletească, dar şi trupească, relatări despre minuni petrecute în locurile sfinte şi câte şi mai câte... 

Path: > > Leacuri & reţete mănăstireşti