Librăria Creștin-Ortodoxă LOGOS Arad

Categorii

SF GHERASIM KEFALONITUL Mareste

Sfantul Gherasim Kefalonitul, izgonitorul diavolilor. Viata. Minunile. Acatistul

Produs nou

7,00 RON

Fisa tehnica

Format 13 x 20 cm
Nr. pagini 176

Informatii

   In Biserica Ortodoxa, Sfantul Gherasim din Kefalonia este cel mai cunoscut sfant izgonitor al demonilor. De secole, moastele sale, intregi si neputrezite, stau dovada a sfinteniei sale. 
   In ziua de astazi multi crestini au o conceptie despre diavol si despre lucrarile acestuia inspirata din filme de groaza, din scrieri new-age-iste sau din articole moderniste care incearca sa demonstreze ca diavolul e o creatie a mintii fanaticilor religiosi. Si nimic mai mult. Un fel de bau-bau de speriat adultii, pentru ca acestia sa nu porneasca irevocabil pe calea imoralitatii. 
   Dar lucrurile nu stau deloc asa. Dupa cum ne arata paginile Sfintei Scripturi, diavolii sunt ingeri cazuti, care incearca sa ii atraga pe oameni pe calea pierzaniei. 
   Diavolii exista. Dar, asa cum exista diavoli si oameni care ii slujesc, tot asa exista si Dumnezeu si oameni care fac voia Sa. 
   Sfantul Gherasim a fost un mare rugator, un mare postitor, un mare nevoitor. Si, pentru ravna sa, Dumnezeu i-a daruit multime de harisme. 
   Fie ca, prin aceasta carte, cititorii romani sa capete evlavie fata de acest rob al lui Hristos si, pentru rugaciunile sale, sa prinda curaj in lupta cu puterile intunericului. 

Path: > > Sfantul Gherasim Kefalonitul, izgonitorul diavolilor. Viata. Minunile. Acatistul