Librăria Creștin-Ortodoxă LOGOS Arad

Categorii

Mareste

Împărăteasa tuturor. Mijlocitori către Dumnezeu. Arătări şi minuni ale Maicii Domnului

Produs nou

20,00 RON

Fisa tehnica

Format 13 x 20 cm
Nr. pagini 408
Anul aparitiei 2014

Informatii

Imparateasa tuturor. 

Minunea minunilor,pe pamant aratata, 

Cartea contine un buchet bogat de aratari si minuni ale Maicii Domnului,dupa cum ne-au fost ele predate din primii ani ai crestinismului si pana in vremurile noastre. 

Prin minuni,Maica Domnului intra in contact direct cu oamenii si cu problemele lor. Deseori apare in somn sau in stare de veghe. Alteori prezenta ei se face simtita doar prin glasuire sau prin vreo mireasma. 
Prin toate aceste moduri,ea intervine in chip minunat si vindeca bolnavi,izbaveste din nevoi,din primejdii,rezolva probleme si impasuri. Alteori,iarasi,calauzeste spre aflarea de sfinte icoane,iar alteori vesteste binefaceri sau,dimpotriva,prezice nenorociri. In chip asemanator mustra neoranduieli ori necuviinte sau incununeaza virtuti. In fine,conduce la pocainta,converteste pe cei de alte credinte si ii pedepseste pilduitor pe hulitori. 

Insa aceasta prezenta vie a Maicii Domnului,atat pe calea individuala,cat si in viata de obste a crestinilor,pentru a deveni perceputa si acceptata,presupune si o credinta vie pe masura. 
Cartea se incheie cu o anexa ampla despre abordarea patristica si imnologica a lucrarii de mijlocire a Imparatesei tuturor. 

Ridica ochii tai,Marie,si vezi cu milostivire pe cei ce se roaga tie si primeste rugaciunile lor,cea cu totul fara prihana! 

Path: > > Împărăteasa tuturor. Mijlocitori către Dumnezeu. Arătări şi minuni ale Maicii Domnului